Dressurundervisning

Du kan modtage

- eneundervisning

- holdundervisning (2-3 ryttere)

- fællestræning (4-6 ryttere)

- skovturstræning

   Et af mine største mål med min undervisning er at motivere andre ryttere til at dygtiggøre og udvikle sig.  

   At inspirere rytteren til at bruge dressuren til at smidigøre og styrke hesten.

   At træne hesten med udgangspunkt i træningsskalaen/uddannelsesskalaen (takt, løsgjorthed, accept af biddet, spændstighed, ligeudretning og samling).

   At give rytteren forståelse for, hvorledes rytteren kan bevæge sig, placere sig og indvirke med finhed og effektivitet. Fundamentet for min undervisning er den halve parade og forståelse herfor.

   At se smilet på rytterens ansigt, når de forstår, kan udføre, og lærer via masser af aha-oplevelser og ikke mindst se deres glade heste, er en af de største motivationer for min undervisning.  

    Jeg brænder for at være med til at udvikle og uddanne hest og rytter til deres fulde potentiale i forhold til hest og rytters ønsker, kapacitet og formåen.    

Jeg underviser

  - børn, unge og voksne

  - begyndere og øvede

  - konkurrence ryttere

   - amatører og professionelle.

Jeg underviser dressurryttere og ryttere på islandske heste. Men jeg har også indimellem millitaryryttere, springryttere, skovtursryttere, galopheste, ryttere der rider trek og kuske. 

 


Kontakt mig og hør nærmere om mulighederne for dig og din hest. Send mig en mail på: Karina@EnHalvParade.dk eller ring 23 29 01 54.

 


Modtag min guide:

 

 

Kunderne siger:

 


Jeg var imponeret over, hvor let det så ud, når Karina red, og jeg tænkte, at hvis hun kunne lære mig bare en lille smule af det, så ville jeg føle, at jeg var nået rigtig langt i min egen ridning. Jeg vidste, at det var sådan, jeg også gerne selv ville kunne ride.

Karinas andel i min og Hraunars udvikling er meget stor, da hun formår at flytte os fremad i det helt rigtige tempo. Hun har en evne til at finde udviklingspotentiale i de situationer, hvor det bare er rigtig svært at være rytter og hjælpe os hen over ”bakken”.

Tove Due roste Hraunar rigtig meget (han er blevet meget lige i kroppen) og var meget imponeret over dit blik for hvor han skal hjælpes pt, for hun var helt enig i det arbejde som nu skal i gang.

Birgitte Jensen, Konkurrencerytter


ManVED bare at hvis man gør som Karina siger, får man hver gang en aha-oplevelse!

Kathrine W. Madsen, Rytter 


Hej Karina, her sidder jeg til bededags stævnet og det er gået super godt. Jón har opført sig det bedste jeg har prøvet. Fuldstændig roligt, det er bare en fornøjelse. Er så taknemmelig for hvad du har lært os.

Vi fik 5,5 for trav og 5,5 for skridt, så det er et VILDT fremskridt. Kan næsten ikke tro på det Smiler
Gerd Nyegaard Hansen
Tidligere Konkurrencerytter på 3 gænger, idag på islandsk hest

Sikken en dejlig Vincent du har og hvor er i gode til det i laver🖒
Det vil jeg og min frække Fantur også lære.
Olga Kobbernagel, Rytter
og deltager på Clinic "Rytterens Bevægelighed, Placering og Indvirkning"