byCoco

Min skønne veninde Cocco har lavet en masse flotte broderinger for mig i årenes løb. Cocco er sindsyg dygtig, yder en fantastisk service og har overkommelige priser. Derfor har Cocco mine varmeste anbefalinger.

byCoco

 

 

Hestemassør Michelle Husted

Hestemassør Michelle Husted er en uvurderlig samarbejdspartner for mig og mine heste. Michelle er en ufattelig dygtig og effektiv massør og hun har en unik evne til at mærke hesten fysisk og mentalt, så hestene ELSKER hendes arbejde. Michelle har endvidere en stor viden, erfaring og forståelse for hesten som atlet og tilfører dermed en afgørende rådgivning til min træning af hestene. 

Michelle Husted har hermed min varmeste anbefaling.   

Fotograf Matti von Bruhn

Matti von Bruhn fra PhotoCare Holbæk er en stærk samarbejdspartner i min udarbejdelse af min bog "En halv parade - med god grundridning gennem Let dressur", der udkom i marts 2016. Matti er manden bag de fleste af billederne i bogen og her på hjemmesiden. Han er ufattelig dygtig til sit arbejde, meget grundig og utrolig tålmodig. Han er far til to skønne døtre, Cerina og Emilia, der i øvrigt også er modeller med deres ponyer på nogle af billederne, så selvom han ikke selv er "hestemand", så har han en rigtig god fornemmelse for at "fange" de rigtige momenter. Jeg er dybt taknemmelig for at have adgang til hans ekspertise, og jeg håber på fortsat godt samarbejde i mit arbejde med bøgerne også fremover. En kæmpe TAK fra mig til Matti og hans kone Birgitta for vort venskab og samarbejde.

 

Eva Götzsche og EgoLibris

Eva Götzsche og hendes forlag EgoLibris er min stærke samarbejdspartner i alt arbejdet med mine bøger. Eva forstår at støtte og gøre stærk, men samtidig også at give de kærlige spark bagi der skal til, for at komme i den rigtige retning og i mål. Hun formår at se det store billede og med hendes erfaringer og færdigheder har hun gjort en af mine drømme til virkelighed og i en om muligt endnu større version end jeg selv havde formået.

 


 

 Modtag guiden