Hestemassør og RytterYoga instruktør Michelle Husted

Hestemassør Michelle Husted er en uvurderlig samarbejdspartner for mig og mine heste. Michelle er en ufattelig dygtig og effektiv massør og hun har en unik evne til at mærke hesten fysisk og mentalt, så hestene ELSKER hendes arbejde. Michelle har endvidere en stor viden, erfaring og forståelse for hesten som atlet og tilfører dermed en afgørende rådgivning til min træning af hestene. 

Michelle er også min personlige RytterYoga instruktør, og den træning har både jeg og mine heste stor glæde af.

Michelle Husted og Healthy Horse Equipage har hermed mine varmeste anbefalinger.   

Beslagsmed Kristoffer Beering

Kristoffer Beering fra Beerings beslagsmedie har været min smed siden 1999. I snart 20 år har Kristoffer gjort et rigtig godt stykke arbejde med mine heste. De første mange år havde jeg varmblodsheste, og de sidste 10 år også islandske heste. Kristoffer er rigtig dygtig og god til at forklare. Han er meget tålmodig både over for mine heste og overfor min videnbegærlighed. Han er frisk på nye muligheder og altid god for en hyggelig snak.

Kristoffer har mine bedste anbefalinger.

byCoco

Min skønne veninde Cocco har lavet en masse flotte broderinger for mig i årenes løb. Cocco er sindsyg dygtig, yder en fantastisk service og har overkommelige priser. Derfor har Cocco mine varmeste anbefalinger.

byCoco

 

 

Fotograf Matti von Bruhn

Matti von Bruhn fra PhotoCare Holbæk er en stærk samarbejdspartner i min udarbejdelse af min bog "En halv parade - med god grundridning gennem Let dressur", der udkom i marts 2016. Matti er manden bag de fleste af billederne i bogen og her på hjemmesiden. Han er ufattelig dygtig til sit arbejde, meget grundig og utrolig tålmodig. Han er far til to skønne døtre, Cerina og Emilia, der i øvrigt også er modeller med deres ponyer på nogle af billederne, så selvom han ikke selv er "hestemand", så har han en rigtig god fornemmelse for at "fange" de rigtige momenter. Jeg er dybt taknemmelig for at have adgang til hans ekspertise, og jeg håber på fortsat godt samarbejde i mit arbejde med bøgerne også fremover. En kæmpe TAK fra mig til Matti og hans kone Birgitta for vort venskab og samarbejde.

 

Eva Götzsche og EgoLibris

 Forlaget EgoLibris er min samarbejdspartner i arbejdet med mine bøger. I 2016: "En halv parade - Fra god grundridning til de lette dressurklasser" og i 2018: "Træn din hest fra jorden".


 

 Modtag guiden