Kranie Sakral Terapi og Telepati ved Freya Evelinya Bruun

 Mine heste har stor glæde og gavn af Kranie Sakral Terapi,og Freya Evelinya Bruun er virkelig dygtig til det. Hun har magiske hænder, og hendes forståelse for hesten - mentalt og fysisk - og ikke mindst hendes nærvær og ro, bidrager til en helt speciel oplevelse hver gang. Jeg har også haft glæde af Freyas evner indenfor telepati, og det er noget ganske særligt - tankevækkende og lærerigt - at høre sin hests (og hunds) "stemme" og mening kanaliseret gennem Freya.  

Freya har mine - og mine dyrs - varmeste anbefalinger. Du kan kontakte Freya på telefon 40130572.

Se video fra en KST behandling af Vincent her!

Beslagsmed Kristoffer Beering

Kristoffer Beering fra Beerings beslagsmedie har været min smed siden 1999. I snart 20 år har Kristoffer gjort et rigtig godt stykke arbejde med mine heste. De første mange år havde jeg varmblodsheste, og de sidste 10 år også islandske heste. Kristoffer er rigtig dygtig og god til at forklare. Han er meget tålmodig både over for mine heste og overfor min videnbegærlighed. Han er frisk på nye muligheder og altid god for en hyggelig snak.

Kristoffer har mine bedste anbefalinger.

Healthy Horse

 Siden 1999 har jeg, som supplement til min ridning, trænet mine heste fra jorden til afgørende glæde og gavn for såvel min forståelse for hesten som den skønne skabning og imponerende atlet den er, for hestenes velvære, holdbarhed og sundhed og ikke mindst for et klart forbedret samarbejde og en helt unik følelse af samhørighed med mine heste.

Derfor er det mig en ære og stor glæde at have indgået et meget spændende samarbejde med Healthy Horse i Skibby ved Sandie Bregnager Kjær.

Følg med på min Blog og på Facebook siden @EnHalvParade, når jeg fortæller om, hvordan jeg oplever vandbåndstræningen af mine heste hos Healthy Horse. Se video her.

 

 

 

 

Hestemassør og RytterYoga instruktør Michelle Husted

  Hestemassør Michelle Husted er en uvurderlig samarbejdspartner for mig og mine heste. Michelle er en ufattelig dygtig og effektiv massør og hun har en unik evne til at mærke hesten fysisk og mentalt, så hestene ELSKER hendes arbejde. Michelle har endvidere en stor viden, erfaring og forståelse for hesten som atlet og tilfører dermed en afgørende rådgivning til min træning af hestene. 

Michelle er også min personlige RytterYoga instruktør, og den træning har både jeg og mine heste stor glæde af.

Michelle Husted og Healthy Horse Equipage har hermed mine varmeste anbefalinger.   

Valbjørn Design

 I mine ungdomsår havde jeg en skøn veninde, der hedder Dorte. Fornylig fik jeg kontakt med hende igen, og det blev til timer af gode snakke - både om de mange minder vi har sammen og om det fremtidige venskab og samarbejde 🙂 Dorte ejer Valbjørn Design, og det er Dorte, der står bag de flotte polo trøjer, som vi i Team En Halv Parade havde på, da jeg afholdt foredrag og clinic ved Hillerød Horse Show 2018.

 

byCoco

 Min skønne veninde Cocco har lavet en masse flotte broderinger for mig i årenes løb. Cocco er sindsyg dygtig, yder en fantastisk service og har overkommelige priser. Derfor har Cocco mine varmeste anbefalinger.

byCoco

 

 

Fotograf Matti von Bruhn

 Matti von Bruhn fra PhotoCare Holbæk har været en stærk samarbejdspartner i min udarbejdelse af mine bøger: "En halv parade - fra god grundridning til de lette dressurklasser" og "Træn din hest fra jorden". Matti er manden bag de fleste af billederne i bøgerne og her på hjemmesiden. Han er ufattelig dygtig til sit arbejde, meget grundig og utrolig tålmodig. Han er far til to skønne døtre, Cerina og Emilia, der i øvrigt også er modeller med deres ponyer på nogle af billederne i "En halv parade", så selvom han ikke selv er "hestemand", så har han en rigtig god fornemmelse for at "fange" de rigtige momenter. Jeg er dybt taknemmelig for at have adgang til hans ekspertise, og jeg håber på fortsat godt samarbejde i mit arbejde med bøgerne også fremover. En kæmpe TAK fra mig til Matti og hans kone Birgitta for vort venskab og samarbejde.

 

Eva Götzsche og EgoLibris

 Forlaget EgoLibris er min samarbejdspartner i arbejdet med mine bøger. I 2016: "En halv parade - Fra god grundridning til de lette dressurklasser" og i 2018: "Træn din hest fra jorden".


 

 Modtag guiden