Dressurundervisning

    Et af mine største mål med min undervisning er at hjælpe rytteren og hesten til en helt unik samhørighed og et fantastisk samarbejde. At give masser af aha-oplevelser i undervisningen til glæde og gavn for ekvipagens videre udvikling - også når de træner selv i det daglige.   

   At inspirere rytteren til at bruge dressuren til at smidigøre og styrke hesten.

   At træne ekvipagen med udgangspunkt i træningsskalaen/uddannelsesskalaen (takt, løsgjorthed, accept af biddet/kontakt, spændstighed, ligeudretning og samling).

   At give rytteren forståelse for, hvorledes rytteren kan bevæge sig, placere sig og indvirke med finhed og effektivitet. Fundamentet for min undervisning er den halve parade og forståelse herfor.

   At se smilet på rytterens ansigt, når de forstår, kan udføre og lærer via masser af aha-oplevelser og ikke mindst se deres glade heste, er en af de største motivationer for min undervisning.  

    Jeg brænder for at være med til at udvikle og uddanne hest og rytter til deres fulde potentiale i forhold til hest og rytters ønsker, kapacitet og formåen.    

Jeg underviser

  - børn, unge og voksne

  - begyndere og øvede

  - konkurrence ryttere

  - amatører og professionelle.

Jeg underviser dressurryttere og ryttere på islandske heste. Men jeg har også indimellem millitaryryttere, springryttere, skovtursryttere, galopheste, ryttere der rider trek og kuske. Alle med den fælles interesse at bruge dressuren til at bevare, forbedre eller opnå samhørighed, løsgjorthed, smidighed og styrke. 


 Kontakt mig og hør nærmere om mulighederne for dig og din hest. Send mig en mail på: Karina@EnHalvParade.dk eller ring 23 29 01 54.

 Du kan også koble dig på min lukkede Facebook gruppe "Undervisning ved Karina Watson Olsen"


 Fast undervisning:

Alle dage hele året kan aftales undervisning her på mine baner.

Er I mindst 4 ryttere samme sted, kan jeg komme til Jer. 


 Planlagt undervisning:


Undervisning på Sydsjælland:

Lolland Falster Hestesportcenter (LFH) i Kettinge

Søndag d. 9. Oktober 

Lørdag d. 5. November

Lørdag d. 3. December

Tilmelding til LFH Rideklub - Se mere på opslag her!


Undervisning i Nordsjælland: 

Slangerup (Kratgaarden) - for ryttere på islandske heste. 

Lørdag d. 1. Oktober

Se mere på opslag her

Tilmelding til Karina på telefon 23 29 01 54 mail Karina@enhalvparade.dk  


Undervisning i Jylland:

 Smingegaarden i Silkeborg

D. 29.-30. oktober Tilmelding via sporti eller MobilePay 

D. 19.-20. november Tilmelding via sporti eller MobilePay

D. 10.-11. december Tilmelding via sporti eller MobilePay

Se mere på opslag her!

 


Modtag en eller flere af mine guides

  

 Klik på linket til den eller de guides, der har din interesse, tilmeld dig nyhedsbrevet og Husk at markere i den lille boks og klikke ja tak, så modtager du guiden og mit månedlige Tip til dig og din hest.

Kunderne siger:

Kære Karina. Et stort tak for at du har valgt at komme og blive fast underviser hos os. Det har virkelig betydet meget for os, vores tro på os selv og vores heste. Vi nyder hver gang, vi skal have undervisning, og vores heste elsker det.

Det fantastiske ved at have læst dine bøger fra enden til anden er at jeg nu kan bruge dem som ‘opslagsbøger’ når der er noget du har berørt ekstra i undervisningen eller når vi nu arbejder koncentreret med visse øvelser - ringen slutter sig og brikkerne falder helt på plads!

Alle skulle starte forfra, nulstilles hos dig…først med arbejdet fra jorden og så i sadlen, som de moduler du har bygget op.

Jeg falder lidt bagover hver gang jeg har fået undervisning hvor meget jeg lærer hver gang, men jo på den sjove og fede måde…det hele bliver på en eller anden måde så let og simpelt at forstå fordi du er så god til at pille tingene fra hinanden og koble dem sammen igen i et tempo som jeg jeg kan følge med i og min krop er villig til at ville arbejde med på. Og det er mig der er fokus på at korrigere og BUM så går hesten korrekt.

Fokus, udfordrende og udviklende hver eneste gang og en hel masse AHA-oplevelser.

Alle ryttere burde opleve at træne med dig 😃🙏🥰

Jeg vil så gerne promovere din tilgang og dig….! Jeg er nok din største fan🤩og alle mine drenge!

 S.K. Dressurrytter og avler af Lusitano


Havde jeg dog bare lært dette fra start!

Y.Y. Dressurrytter


Jeg har lært mere på de 40 minutters undervisning af Karina end jeg har lært det sidste år.

X.X. Islandshesterytter  


Jeg var imponeret over, hvor let det så ud, når Karina red, og jeg tænkte, at hvis hun kunne lære mig bare en lille smule af det, så ville jeg føle, at jeg var nået rigtig langt i min egen ridning. Jeg vidste, at det var sådan, jeg også gerne selv ville kunne ride.

Karinas andel i min og min hests udvikling er meget stor, da hun formår at flytte os fremad i det helt rigtige tempo. Hun har en evne til at finde udviklingspotentiale i de situationer, hvor det bare er rigtig svært at være rytter og hjælpe os hen over ”bakken”.

Dyrlægen roste min hest rigtig meget (han er blevet meget lige i kroppen) og var meget imponeret over Karinas blik for, hvor han skal hjælpes pt, for hun var helt enig i det arbejde som nu skal i gang.

B.J. Rytter på islandsk hest  


Man VED bare at hvis man gør som Karina siger, får man hver gang en aha-oplevelse!

K.W.M., Dressurrytter


Hej Karina, her sidder jeg til bededags stævnet og det er gået super godt. Min hest har opført sig det bedste jeg har prøvet. Fuldstændig roligt, det er bare en fornøjelse. Er så taknemmelig for hvad du har lært os. Det er et VILDT fremskridt. Kan næsten ikke tro på det🙂

G.N.H.Tidligere Konkurrencerytter på pony og hest, idag på islandsk hest 

Sikken en dejlig Vincent du har og hvor er i gode til det i laver🖒
Det vil jeg og min hest også lære.
 
O.K. Rytter og deltager på Clinic "Rytterens Bevægelighed, Placering og Indvirkning" 

 Jeg er stolt af at have dig som underviser!
M.M.G. efter stævne