Fysioterapeut Kristine Høgh Hændler

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor taknemmelig jeg er for det, Fysioterapeut Kristine har gjort for mig. Både som menneske og som rytter. Kristine er en usædvanlig dygtig Fysioterapeut. Hun kan noget ganske særligt, og hun har mine aller varmeste anbefalinger.  

Se mere om Kristines kunnen på min blog.

Castle Horse Feeds

Jeg - og mine heste - er meget glade for foderet fra Castle Horse Feeds. Gennem årene med mine heste har behovet for foder indimellem ændret sig. De har taget på, tabt sig, haft specifikke foderrelaterede udfordringer, udviklet sig gennem træningen og er jo også bare blevet ældre. Jeg værdsætter derfor den store variation, der er af foder ved Castle Horse Feeds og ikke mindst den super rådgivning og service, jeg har oplevet ved Ll. Haspeholm HesteFoder

Hesteviden ved Freja Margry i Svebølle forhandler nu Castle Horse Feeds. Det er herligt tæt på mig, og jeg nyder altid en god heste snak med Freja, når jeg henter foder. 

Du kan se mere om Castle Horse Feeds her!

Beslagsmed Kristoffer Beering

Kristoffer Beering fra Beerings Beslagsmedie har været min smed siden 1999. I mere end 23 år har Kristoffer gjort et rigtig godt stykke arbejde med mine heste. De første mange år havde jeg varmblodsheste, og siden 2009 også islandske heste. Kristoffer er rigtig dygtig og god til at forklare. Han er meget tålmodig både over for mine heste og overfor min videnbegærlighed. Han er frisk på nye muligheder og altid god for en hyggelig snak. Han har telefontid mandag-torsdag kl. 7:30-8:00, og kan desværre være svær at komme igennem til. Jeg har altid haft en fast aftale med ham om smed til mine heste med fast interval.  

Kranie Sakral Terapi og Telepati ved Freya Evelinya Bruun

Mine heste har stor glæde og gavn af Kranie Sakral Terapi,og Freya Evelinya Bruun er virkelig dygtig til det. Hun har magiske hænder, og hendes forståelse for hesten - mentalt og fysisk - og ikke mindst hendes nærvær og ro, bidrager til en helt speciel oplevelse hver gang. Jeg har også haft glæde af Freyas evner indenfor telepati, og det er noget ganske særligt - tankevækkende og lærerigt - at høre sin hests (og hunds) "stemme" og mening kanaliseret gennem Freya.  

Freya har mine - og mine dyrs - varmeste anbefalinger. Du kan kontakte Freya på telefon 40130572.

Se video fra en KST behandling af Vincent her!

Healthy Horse

Siden 1999 har jeg, som supplement til min ridning, trænet mine heste fra jorden til afgørende glæde og gavn for såvel min forståelse for hesten som den skønne skabning og imponerende atlet den er, for hestenes velvære, holdbarhed og sundhed og ikke mindst for et klart forbedret samarbejde og en helt unik følelse af samhørighed med mine heste.

Derfor er det mig en ære og stor glæde at have indgået et meget spændende samarbejde i 2019 med Healthy Horse i Skibby ved Sandie Bregnager Kjær.

Følg med på min Blog og på Facebook siden @EnHalvParade, når jeg fortæller om, hvordan jeg oplever vandbåndstræningen af mine heste hos Healthy Horse. Se video her.

Fotograf Matti von Bruhn

Matti von Bruhn fra PhotoCare Holbæk har været en stærk samarbejdspartner i min udarbejdelse af mine bøger: "En halv parade - fra god grundridning til de lette dressurklasser" og "Træn din hest fra jorden". Matti er manden bag de fleste af billederne i bøgerne og her på hjemmesiden. Han er ufattelig dygtig til sit arbejde, meget grundig og utrolig tålmodig. Han er far til to skønne døtre, Cerina og Emilia, der i øvrigt også er modeller med deres ponyer på nogle af billederne i "En halv parade", så selvom han ikke selv er "hestemand", så har han en rigtig god fornemmelse for at "fange" de rigtige momenter. Jeg er dybt taknemmelig for at have adgang til hans ekspertise. 

 

EgoLibris

Mine bøger "En halv parade - Fra god grundridning til de lette dressurklasser" og "Træn din hest fra jorden" er udgivet ved forlaget EgoLibris/Indblik


 

 Modtag guiden