Dressur- og Ovalbane

Et kæmpe projekt i efteråret 2015. Se mange flere billeder herunder. Vi har lagt ny bund på vores 20x60 dressurbane og integreret en Ovalbane, så det er fuldstændig optimalt at ride og træne såvel heste og ponyer, samt islandske heste.

Først blev al muldjorden og den gamle ridebanebund fjernet. Vi bor i et område med grusgrav, og derfor var vi så heldige, at der under muldjorden lå stabilgrus, så vi ikke behøvede at lægge et drænlag. På stabilgrusen lagde vi et 15 cm tykt lag stenmel.

Vi sørger for at plane og rive (nogle gange harve) banen jævnligt, så den forbliver fast uden at være hård. 

Kombinationen af dressurarbejde, konditionstræning og fuldstændig ligeudretning er helt optimalt med denne integrerede bane og jeg er SÅ glad, ufattelig TAKnemmelig og PAVE stolt. En KÆMPE TAK til min kære familie og venner for en uvurderlig indsats de sidste mange dage.

TAK til min kære mand, Brian. TAK fordi du er så FANTASTISK et menneske. Du tog initiativ helt fra start og synes da bare det var herligt med en ovalbane også 😀 og du har altid modet og troen, selv når jeg bliver usikker undervejs. Du er UNIK og kan alt. Jeg er så taknemmelig og stolt af dig. Jeg elsker dig uendelig højt 😋 

TAK til min skønne bror Johnny 🙂 du er simpelthen en guttermand. Verdens bedste storebror 😉 Det du kan med en gravemaskine er helt ufatteligt. Du er sindssyg effektiv og vanvittig dygtig. Og så er du altid festlig at være sammen med 🤪 Jeg er den heldigste lillesøster, og jeg er dybt imponeret og meget meget stolt af dig.

Tak til min dejlige Farmand, Arne, der endnu engang kom og hjalp os 🤩 Og kørte dumper i silende regn og plantede hæk og hjalp med højbede. Du er bare den dejligste Far, og jeg takker dig af hele mit hjerte for at du er min Far og for, at du er, som du er.  

TAK til Johnny, "Madsen", for at tilbyde at komme forbi og så være her i to dage og køre dumper som en vild 😙 Det var virkelig FLOT af dig og jeg håber vi kan hjælpe dig en anden god gang.

TAK til Sanne, min bonusmor, for at blive inviteret på aftensmad og så med et smil selv måtte lave det 🤪 og så havde du ovenikøbet taget en kæmpe blomst med til mig. Du er en ener, og jeg føler mig privilegeret over at have dig i mit liv.   

og endelig STOR TAK til Kim og Malene og Sorø Maskinudlejning for uundværlig hjælp, et uvurderligt samarbejde og en helt ekstrem flot service. 🙂

Se billederne fra dagene herunder.

 


Modtag guiden:

"Sådan rider du din hest med halve parader"