Her vil tidligere og nuværende elever kunne have et portræt af dem selv og deres hest. Send mig en mail, hvis du ønsker at være med.

Karina@EnHalvParade.dk

 

 

 

 

 

Katharina og Star-Girl, Igor og Ravini

Katharina Rasmussen med hestene Star-girl Enshøj, Vong’s Ravini og Igor.

Star-girl er en Dansk Varmblods hoppe. Hun er en sød og ukompliceret hest som gav mig en fantastisk nem overgang fra pony til hest. 
 
(For)Målet med din daglige træning af hestene: Jeg sætter månedligt nogle milepæle for hvad der skal sættes ekstra fokus på af enten øvelser, (så vi kan få indlært svære øvelser inden de tilmeldte stævner), eller hvis der er nogle ting vi er svage i. Derudover går jeg meget op i at mine heste trives og synes det er lige så sjovt at gå til ridning som jeg synes!
 
Uddannelsesniveau: M
 
Jeg har redet alle P-klasserne på pony til hhv. landstævner, distriktsmesterskaber, sjællandsmesterskaber og DM for hold.
 
På min søde dejlige hest Star rider jeg til daglig MB klasserne, og hun er også kvalificeret til landsstævner. Jeg fik min første DM kvalifikation til individuelt DM for junior på Star i 2010, men nåede desværre ikke med pga. en træls seneskade.
 
På Ravini rider vi til daglig LA klasserne og sigter imod MB’erne i den nærmeste fremtid. 
 
Jeg startede med at få undervisning af Karina da jeg blev 11 år og fik min pony Igor. Karina lærte mig grundridningen, hvilket efter min mening er det aller vigtigste, da man ikke kan bygge nye ridefærdigheder ovenpå en rytter, som ikke har grundridningen i orden. Derudover har Karina lært mig meget omkring opstilling og indvirkning, hvilket jeg ofte får stor ros for på stævnepladserne. (Tak Karina). 

Suzanne og Filip

Gerd og Ópera

Gerd Nyegaard Hansen & Ópera fra Hurðarbaki .

Jeg startede med at få undervisning af Karina da jeg var, tja vel nok ikke mere end ca 8 år.
Først på rideskole ponyer, senere på min egen pony og nu altså på ismulerne.

Jeg bruger Karinas undervisning til at fokusere mere på at rette mig selv end på at rette hesten, få rettet opstilling osv og få opfrisket/indkodet dressurprincipperne igen, som ofte er det vi glemmer lidt i ismuleverdenen. Det er som en lille åbenbaring hver gang, man får undervisning af Karina.

Jeg har de seneste år redet en del konkurrence på mine skønne ismuler. Jeg fik Ópera for et år siden og har ikke nået at ride hende ret meget, da hun har været skadet det meste af tiden.
Heldigvis har jeg haft to andre konkurrence heste at bruge kræfterne på, de er nu solgt, så nu skal al fokus ligge på Ópera.
Ópera har er stort potentiale, men har også døjet med at hun stresser utrolig meget under ridning, det problem er vi dog ved at komme til livs, dels ved hjælp af de utallige lange skridtture vi har haft sammen under skadesforløbet og med alternativ træning, der absolut intet press lagde på hende.
Ópera er fra naturens side udstyret med en fuldstændig taktren og flot tølt, så når der er styr på stress og tendensen til at ville løbe fra det hele er på plads, så bliver hun en drøm at ride, vi er der næsten...

Jeg ser virkelig frem til stævnesæsonen 2019, mit mål er at kvalificere os til DM.

Sandra, Irish Coffee og Je´theme

Sandra Suhr med hestene Irish Coffee og Risbjerggaards Je’theme.

Jeg startede med at få undervisning af Karina i en alder af 13 år. Karina lærte mig det vigtigste i ridningen, nemlig min grundridning. Grundridningen skal være tip top, før det er muligt, at videreudvikle både hest og rytter. Karina har fra start af, lært mig meget omkring rytters opstilling og indvirkning på hesten, hvilke dommerne ofte ligger mærke til på stævnebanerne. Min tid med Karina har gjort den daglige ridning meget mere teknisk, interessant og logisk. Teknisk i den forstand, at det i dag er de mindste signaler der skal gives før hest og rytter samarbejder på bedst mulig vis – lysten til at ride, svede og kæmpe er enorm. I min verden er sammenspillet mellem rytter og underviser mindst lige så vigtigt, hvilke man må sige jeg har med Karina.

Mine første mange år med Karina var sammen med min daværende pony Irish Coffee. Med Karinas hjælp fandt Coffee og jeg hinanden, og i vores tid sammen gik vi fra LD øvelser til at kunne udføre samtlige pony øvelser.

I dag er jeg så heldig at ride en guldmedalje hoppe (oldenborg) fra Stutteri Risbjerggaard. Je’theme er en avlshoppe med en arbejdslyst udover det sædvanlige. Hun er en hest med ”nerve” til at nå langt i klasserne – denne skal bare lære at kontrolleres, hvilke vi kæmper hårdt for.

I øjeblikket rider vi LA klasser, men sigter mod højere klasser i fremtiden.

Birgitte og Hraunar

Jeg hedder Birgitte Hessellund Jensen, er født i 1969 og begyndte at ride som 32 årig på alm. Heste på en lokal rideskole.

Efter nogle år , kom jeg i kontakt med den islandske hest på en sommerferie til Rømø og blev ”forelsket”.

Derefter gik det hurtigt, med at få min egen første islandske hest Grani tilbage i 2005.

Pt er jeg ejer af Hraunar fra Søtofte på 10 år som jeg købte tilbage i februar 2013, en femgænger efter Garri fra Reykjavik og Lyfting fra Søtofte.

Efter en hel del år med div. undervisere, kurser m.m., mødte jeg Karina i november 2013 på et kursus (heldige mig J).

I dag er min ridning  på rette vej og min hest bliver ikke bare blevet dygtigere og stærkere, men han har det også rigtig godt rent funktionsmæssigt, hvilket jeg har Kiropraktor Tove Dues  ord for, som har fulgt ham tæt siden jeg købte ham.  Vi er så småt begyndt at ride lidt stævner, så vi har noget at måle vores fremskridt på og vinterens træning skulle gerne resultere i højere karakterer til næste år.

Nanna og Ate

Nanna Miriam Jensen og hesten Ate fan'e Sânmar, Frieser vallak.

 

 

Elisabeth og Gloa

Elisabeth Bech med hoppen Gloa.

Jeg har redet siden jeg var 12 år, hvor jeg lærte at ride på Christiansborg , den gang rideskole ved de Kgl. Stalde. Senere haft egne heste. På grund af to nye hofter har jeg holdt lidt pauser, men fandt ud af at jeg sagtens kunne ride igen. Jeg fik Gloa en Islænderhest som jeg har haft nu i fire år,  hun er 10 år. Jeg nyder at ride i naturen men ville gerne lære at ride rigtigt. Dejligt at møde Karina og undervisning der, det har givet mig et helt ny glæde ved ridningen, fantastisk og rørende at se hesten være villig til at være med i øvelserne.  

 

 

Nanna og Alf

Nanna Miriam Jensen og hesten Gandalf af Dandanell, Frieser vallak.

 


 

Modtag guiden