• Online Kurser

    Træn din Hest i Dressur fra Jorden

    Opnå en Fantastisk Samhørighed med din Hest

  • Bøger

    En halv parade - Fra god grundridning til de lette dressurklasser

    Træn din hest fra jorden

 

Modtag en eller flere af mine guides
 
Klik på linket til den eller de guides, der har din interesse, tilmeld dig nyhedsbrevet og Husk at markere i den lille boks og klikke ja tak, så modtager du guiden og mine Tips til dig og din hest. 

Kunderne siger:

Det fantastiske ved at have læst dine bøger fra enden til anden er at jeg nu kan bruge dem som ‘opslagsbøger’ når der er noget du har berørt ekstra i undervisningen eller når vi nu arbejder koncentreret med visse øvelser - ringen slutter sig og brikkerne falder helt på plads!

Alle skulle starte forfra, nulstilles hos dig…først med arbejdet fra jorden og så i sadlen, som de moduler du har bygget op.

Jeg falder lidt bagover hver gang jeg har fået undervisning hvor meget jeg lærer hver gang, men jo på den sjove og fede måde…det hele bliver på en eller anden måde så let og simpelt at forstå fordi du er så god til at pille tingene fra hinanden og koble dem sammen igen i et tempo som jeg jeg kan følge med i og min krop er villig til at ville arbejde med på. Og det er mig der er fokus på at korrigere og BUM så går hesten korrekt.

Fokus, udfordrende og udviklende hver eneste gang og en hel masse AHA-oplevelser.

Alle ryttere burde opleve at træne med dig 😃🙏🥰

Jeg vil så gerne promovere din tilgang og dig….! Jeg er nok din største fan🤩og alle mine drenge!

 S.K. Dressurrytter 


 "Det er en rigtig god bog. Afsnittet med temposkift er super godt og det virker  Du skriver i et godt sprog og uanset niveau, kan alle være med. Også selvom man har redet i mange år."

C.B. Dressurrytter


 "Jeg lånte ved et tilfælde din bog på biblioteket i forbindelse med, at jeg søgte undervisningsmateriale til ridning for børn fra 5 år. Jeg nåede ikke at læse mange sider i din bog før, jeg sad med følelsen af, at jeg ikke havde lyst til at aflevere den tilbage. Jeg måtte bare eje denne bog. Du skriver i et sprog, der er så forståeligt for alle og din måde at beskrive, hvordan man bruger hjælperne er helt fantastisk. Hvem skulle have troet, at noget så simpelt som at trække maven ind, holde den neutral eller puste maven ud, kan gøre den store forskel, MEN DET GØR DET!!! Hold lænden an - giv efter i lænden - ret dig op ..... læreren råber og råber og man bliver mere stiv i kroppen og det hele går galt ... MEN med din bog giver alting pludselig mening.

At eje denne bog er et must. Det er ikke en bog man læser og lægger væk. Den er et leksikon, der hives frem igen og igen til konstant udvikling og forståelse af mig selv som rytter og hesten som partner.

Jeg har skader i ryggen fra nakken og ned, samt gigt i alle led, og har haft svært ved at finde kræfterne og balancen i at bruge hjælperne, men med din bog er der så meget håb forude. Jeg kan næsten ikke vente på din næste bog med dressur fra jorden. TAK FORDI DU HAR VILE DELE DIN VIDEN, ERFARING OG IKKE MINDST DINE HISTORIER MED ALLE OS ANDRE!!" 

D. C. Dressurrytter


 "Jeg vil gerne sige tusind tak for, at du har skrevet en god, konkret og meget praktisk bog. Selvom jeg ikke har læst den helt til ende endnu, så har jeg allerede brugt flere af dine øvelser. Og de har virkelig fungeret for mig!"

S.L.F. Dressurrytter


 "Jeg har nu læst din skønne bog 4 gange på to uger og har bedt om fornyelse af lånet på biblioteket... den bog skulle jo være skrevet for mange år siden ... "

B.A. Dressurrytter


 "Så modtog jeg din skønne bog, nåede lige at læse lidt af den i aftes og i morges. TUSIND TAK!!!

Jeg synes allerede, jeg har lært af den og jeg er sikker på, at den kan hjælpe rigtig mange."
L.A. Rytter på islandsk hest, B-instruktør

 "Jeg er vild med din bog "En halv parade - fra god grundridning til de lette dressurklasser" og synes det kunne være fedt om der kom lidt flere "halve parader" ind i islænder verdenen 🙂jeg har brugt det med de tre positioner i sædet til undervisning af en lille flok piger, jeg underviser herhjemme. Det er nemt for dem at forstå".

M.D.B, Rytter på islandsk hest og underviser 


  "En rigtig god bog som mange ryttere kan have glæde af. Især Karina Watson Olsen´s syn på dressuren som metode til bedre holdbarhed for hesten. Og ikke mindst som en reminder, om at se hesten som det flugtdyr den er."

K.L.B. Forfatter og dressurrytter  


 "Jeg blev omgående fanget af hendes fantastiske historie, hendes indsigt og forståelse for hestens adfærd og sprog – noget, hun kyndigt omsætter i sin måde at få rytteren til at kommunikere med hesten via sine hjælpere og som på forunderlig vis gør selv meget svære øvelser betydeligt nemmere. ..... Hun har en helt enestående evne til at møde hest og rytter præcis der, hvor de er, og til at være postivt kontruktiv omkring ekvipagen."

E.G. Direktør for forlaget EgoLibris, Dressurrytter