Clinic Vincent og Karina Longearbejde

Clinic

På mine clinics demonstrerer jeg, hvorledes jeg arbejder/træner/rider hestene, og hvordan jeg underviser. Som regel udføres de med mine egne heste, men indimellem har jeg gæste- heste/ryttere med også. Disse clinics er tænkt som inspiration, motivation og supplement, for endnu bedre forståelse og udførelse.

En Clinic kan med stor effekt opfølges af undervisning eller et kursus med dig og din hest.

Clinic Freya og Monique
 • En Halv Parade

  “Tak for i går. Jeg har lige prøvet teknikkerne af på min hoppe og det gik over alt forventning”

  Dressur rytter

 • En Halv Parade

  “Dit store engagement smitter, - alene det er meget motiverende. Dernæst så er dine budskaber og dine systemer meget enkle at arbejde med og ud fra, fordi de er enormt logiske og meningsfyldte. På denne og også sidste clinic har du formået at formidle budskabet og give nogle værktøjer, teoretisk og visuelt, som man kan tage med sig og arbejde med hjemmefra.
  Den helt store forskel for mig er, hvor nærværende jeg er blevet, når jeg rider. Fordi jeg har fokus på mig selv først og fremmest.
  Det er så fedt, at du er dybt seriøs og professionel, men samtidig har du begge ben solidt plantet på jorden med god humor.”

  Rytter

 • En Halv Parade

  “Tusind tak for en god og givende eftermiddag ! Jeg ser allerede frem til næste Clinic. Denne Clinic har givet mig fornyet energi, lyst og mod til at arbejde med mine heste, efter en omskiftende periode med stress og tidspres som gjorde hverdagen uoverskuelig. I forbindelse med mit jobskifte og en lysere tilværelse, fik min veninde mig med til denne Clinic, med håb om en ny start for mig - det er jeg hende meget taknemmelig for ! Jeg blev mødt af Karina, en imødekommende og humoristisk kvinde med begge ben på jorden og lyst til at uddele hendes viden, med håb om at give rytter og hest en oplevelse af at være eet med hinanden - ved at bruge enkle, præcise og lette hjælpere, kombineret med ro og tålmodighed ! Denne dag gav mig bekræftelse på at arbejdet med lette hjælpere er vejen til succes - ikke bare for hest og rytter, men i særdeleshed også med andre dyr. Tak for det.”

  Rytter på islandsk hest

 • En Halv Parade

  “På denne og også sidste clinic har du formået at formidle budskabet og give nogle værktøjer, teoretisk og visuelt, som man kan tage med sig og arbejde med derhjemme.
  Det er utrolig tankevækkende og i høj grad brugbart, når du beder os om at lave de samme bevægelser, som vi beder hesten om. Man får virkelig øjnene op for vigtigheden af at kende bevægelsesmønstrene, for man bliver så meget mere bevidst om dels hvad hesten gør, men ikke mindst, hvad man selv skal gøre.
  Det giver også lige en ekstra dimension til den gode stemning og samhørigheden omkring den interesse som vi er samlet omkring, at vi alle står og laver høje knæløft på stedet
  Og så vil jeg sige, at det kun har været et plus at komme to gange til "samme" clinic, for efter den første har jeg jo arbejdet med min hest herhjemme, og så modtager man faktisk de samme informationer på en anden måde.....eller.....måske ikke en anden måde, men man er bare nogle erfaringer rigere, som gør at man rummer det endnu bedre end første gang, fordi man har haft fingrene i det.
  Jeg kunne blive ved......jeg synes det er så fantastisk og jeg har fået rigtig meget ud af det. Det giver en meget bred og fuldendt forståelse for det arbejde og den samhørigheden man har med sin hest. Vi ses, jeg står først i køen til den næste clinic.”

  Dressur rytter

 • En Halv Parade

  “Mange tak for inspirerende og lærerig clinic i søndags. Tingene giver mere mening efter jeg har læst din bog og nu fik set det også "live". ”

  Rytter på islandsk hest

 • En Halv Parade

  “Jeg har i dag været til Clinic hos Karina Watson Olsen, forfatteren bag bogen ”En halv parade - fra god grundridning til de lette dressurklasser”
  Temaet var ”Dressur med begge ben på jorden”
  Kursisterne var en sammensat gruppe bestående af alt fra islænderryttere, hyggeryttere og dressurryttere fra let til mere øvet niveau. Vi havde 2 spændende timer sammen, hvor teori blev koblet til praksis.
  Jeg kender efterhånden en del til Karinas metoder og store formidlingsevne, dog blev jeg igen i dag overrasket over, hvor utrolig dygtig hun er til at forklare tingene, vise os dem og til sidst give os mulighed for selv at prøve teknikkerne af. Det gode ved Karinas måde at arbejde på er, at hun fanger os alle, uanset hvem vi er og hvad vi vil med vores heste. Hendes entusiasme og oprigtige kærlighed til og for heste, kan ikke undgås at smitte af på alle der er i hendes nærvær.
  Vi havde en dejlig eftermiddag i Karinas sprudlende selskab, og jeg tror ikke jeg er alene om at glæde mig til at afprøve det vi har fået vist og lært i dag.
  Jeg kan varmt anbefale at deltage i en Clinic hos Karina – alle med interesse for heste vil kunne få stor gavn heraf, uanset hvilket niveau man rider på og hvilken type hest man har valgt sig.”

  Rytter

 • En Halv Parade

  “Tak for en fantastisk dag hos dig i dag :-) Jeg kan kun give dig mine bedste anbefalinger, og det er både med hensyn til bogen En halv parade og til din Clinic i dag, som var meget lærerig og en god opfølgning på bogen.”

  Rytter

 • En Halv Parade

  “Jeg var på clinic hos Karina i går, og det var bare en super spændende og lærerig dag. Jeg fik uddybet en masse nye og brugbare teknikker, som jeg med garanti vil få brugt. Karina er den type menneske, som kan forklare alt til alle, og det er ifølge mig en fantastisk evne at besidde. Det var sjovt at se, hvordan hun kunne gå imellem vidt forskellige heste og bruge den samme teknik og få det til at fungere. ”

 • En Halv Parade

  “Jeg synes at clinic'en har været rigtig god. Jeg har fået en mere klar forståelse for hvordan man kan træne hesten fra jorden af, både i de lidt svære øvelser som versader, schenkelvigninger og i longe. Så jeg synes at det har været super lærerigt:)”

 • En Halv Parade

  “Sikken en dejlig Vincent du har og hvor er i gode til det i laver🖒
  Det vil jeg og min frække Fantur også lære.”

  Rytter på islandsk hest