Opnå en Fantastisk Samhørighed med din hest

På Opnå en Fantastisk Samhørighed med din Hest lærer du blandt andet:

 1. Hvordan du opnår en stærkere gensidig tillid og respekt på en måde, som du let og effektivt kan benytte dig af såvel ved håndtering af din hest, ved træning fra jorden og ved ridning.
 2. 2 simple og yderst effektive øvelser, der trænes såvel fra jorden som ved ridning for finhed og effektivisering af dine fremaddrivende og opsamlende signaler.
 3. Hvorledes du kan drage uvurderlig nytte af de 2 simple øvelser i din og din hests videre uddannelse og udvikling.

Opnå en Fantastisk Samhørighed med din Hest er et online kursus, som du følger på din computer, når og så ofte det passer dig. Det består af samlet næsten to timers videoer med indhold, som du vil kunne relatere til og reflektere over, og som vil give dig en større forståelse og bevidsthed. Du  vil undervejs få øvelser og instruktiv vejledning, som du skal træne med dig og din hest. Til online kurset er der tilknyttet en lukket facebook gruppe og et Forum, hvor du kan sparre med de andre kursister og modtage direkte hjælp af Karina.

Se mere om kurset her! Deltag på kurset
 • En Halv Parade

  “Begge øvelser virker super, både fra jord og ryg. Jeg kan mærke en langt større tillid ml os bare på een uges træning. Fedt! ”

  Deltager på Opnå en Fantastisk Samhørighed med din Hest. Rytter på islandsk hest

 • En Halv Parade

  “Har allerede haft flere aha oplevelser efter jeg investerede i Karina Watson Olsens fine kursus “få en fantastisk samhørighed med din hest” og glæder mig nu rigtig meget til at komme igang med endnu mere træning fra jorden.”

  Deltager på Opnå en Fantastisk Samhørighed med din Hest

 • En Halv Parade

  “Det er fint materiale, du har udarbejdet. Nemt at forstå og klart en fordel at man kan tage de to øvelser med i udviklingen fremad. Har givet virkelig god motivation til at nørde i det grundlæggende arbejde. ”

  Deltager på Opnå en Fantastisk Samhørighed med din Hest. Rytter på islandsk hest

 • En Halv Parade

  “Min hest og jeg er kommet i gang med de to simple øvelser, og jeg har allerede fået mig en endnu bedre gå makker.”

  Deltager på Opnå en Fantastisk Samhørighed med din Hest og kursusforløbet Træn din Hest i Dressur fra Jorden