Fjernundervisning

Fjern Undervisning

Vi aftaler en dato og et tidspunkt, hvor vi ringer hinanden op. Du skal have en til at filme dig fra din telefon, som du er forbundet lydmæssigt med via "ørebøffer", som du kan ride med. På den måde kan jeg se dig og din hest, og vi kan høre hinanden. Vi kan bruge Face time eller du kan også investere i et af de mange systemer fx. Pivo, der har et stativ med en holder til din telefon, så du ikke skal finde en, der kan filme dig hver gang. Eller I er måske flere samme sted, så I kan skiftes til at filme hinanden.  

 • En Halv Parade

  “Jeg kan ikke mærke forskel på online og live, jeg har fået max ud af online undervisningen 😃nu rider jeg 3 forskellige heste og kan bruge det igen og igen, alt det jeg har lært og hurtig få et samarbejde med den enkelt hest, er SÅÅ stolt over det😅🙈”

  Dressurrytter

 • En Halv Parade

  “Jeg er sindssyg glad for onlineundervisningen. Det fungerer virkelig overraskende godt. Så små ting jeg gør, der gør en forskel. Og jo mindre jeg gør, jo bedre er han (hesten). ”

  Dressurrytter

 • En Halv Parade

  “For os hvor afstanden er stor, er online/fjernundervisning et fantastisk supplement til at have Karina "live" på jorden.
  Jeg var lidt skeptisk i starten, men efter 1. forsøg overbevist. Dette er en rigtig god mulighed for hest og rytter for stadig at lære og udvikle sig på trods af afstand. ”

  Dressurrytter

 • En Halv Parade

  “Det virker!”

  Skeptiker "på det der online undervisning"