En Halv Parades onlinekurser er noget ganske særligt og en helt unik mulighed på sit område. Med kurserne kan du blive din og din hests egen bedste træner.

Du kan følge undervisningen så ofte og så længe du har lyst, og du kan træne og ride din hest direkte efter instruktionerne. Og du får min hjælp undervejs. Når du har gennemført kurset, har du fortsat adgang til al undervisningen. 

Følgende kurser er tilgængelige:

Dressurbanen

Rid din Hest med Halve Parader

Rytterens Opstilling og Indvirkning

Træn din Hest i Dressur fra Jorden 

Opnå en Fantastisk Samhørighed med din Hest

Du kan også læse mere om alle kurserne ved at klikke på pilen ved Online Kurser oppe i hovedmenuen. Der kommer løbende flere online kurser fra mit hoved, mit hjerte og min hånd, og du vil kunne se på hvert enkelt kursus, om du kan købe adgang allerede nu, eller om kurset er ved at blive færdigproduceret, så du blot kan få besked, når kurset er endelig færdigt og tilgængeligt. 

 • En Halv Parade

  “Jeg er én af dem, som via Karinas online kursus - Træn din hest fra jorden - allerede har implementeret træningen fra jorden som et supplement til ridningen (og vi træner det løbende og modtager også undervisning i det), og det kan altså på det varmeste anbefales. Der er SÅ meget bonus at hente, hvis man går helhjertet ind i at implementere Karinas principper. Hun har simpelt hen styr på sit shit...hvis man må bruge sådan et udtryk 😁😁”

  Deltager på online kursus forløbet Træn din Hest i Dressur fra Jorden inkl. kurset Opnå en Fantastisk Samhørighed med din Hest

 • En Halv Parade

  “Min hest og jeg er kommet godt igang med gå-stop-gå og jeg har allerede fået mig en endnu bedre gå makker.”

  Deltager på kursus forløbet Træn din Hest i Dressur fra Jorden inkl. kurset Opnå en Fantastisk Samhørighed med din Hest

 • En Halv Parade

  “Alle skulle starte forfra, nulstilles hos dig…først med arbejdet fra jorden og så i sadlen, som de moduler du har bygget op.”

  Deltager på online kursus forløbet Træn din Hest i Dressur fra Jorden inkl. kurset Opnå en Fantastisk Samhørighed med din Hest