Dressur undervisning - ved ridning og fra jorden

Alle dage hele året kan aftales undervisning herhjemme på mine baner.

Er I mindst 3 ryttere samme sted, kan jeg komme til Jer. 

Et af mine største mål med min undervisning er at hjælpe rytteren og hesten til en helt unik samhørighed og et fantastisk samarbejde. 

 • At give masser af aha-oplevelser i undervisningen til glæde og gavn for ekvipagens videre udvikling også når de træner selv i det daglige. 
 • At inspirere rytteren til at bruge dressuren til at løsgøre, smidigøre og styrke hesten.
 • At træne ekvipagen med udgangspunkt i Træningsskalaen (takt, løsgjorthed, accept af biddet, spændstighed, ligeudretning og samlingsgrad).
 • At give rytteren forståelse for, hvorledes rytteren kan bevæge sig, placere sig og indvirke med finhed og effektivitet. 
 • At se smilet på rytterens ansigt, når de forstår, kan udføre og lærer via masser af ahaoplevelser og ikke mindst se deres glade heste, er en af de største motivationer for mig som underviser.  

Jeg brænder for at være med til at udvikle og uddanne hest og rytter til deres fulde potentiale i forhold til hest og rytters ønsker, kapacitet og formåen.    

For alle med interesse for at bruge dressuren til at bevare, forbedre eller opnå samhørighed, løsgjorthed, smidighed og styrke.  

Du er også velkommen på min lukkede Facebook gruppe Undervisning ved Karina Watson Olsen

 • En Halv Parade

  “Jeg er altså virkelig glad for din undervisning. Det er små detaljer - men virkelig vigtige detaljer - med en forklaring, der også gør det nemmere at ride hesten selv. Der er noget nyt, der går op for mig hver gang. At blive så kropsbevidst og opdage hvor fintfølende hesten er. Jeg begynder endelig at forstå, hvor lidt jeg kan nøjes med. ”

  Dressurrytter

 • En Halv Parade

  “Havde jeg dog bare lært dette fra start! ”

  Dressurrytter

 • En Halv Parade

  “Kære Karina. Et stort tak for at du har valgt at komme og blive fast underviser hos os. Det har virkelig betydet meget for os, vores tro på os selv og vores heste. Vi nyder hver gang, vi skal have undervisning, og vores heste elsker det.
  Alle skulle starte forfra, nulstilles hos dig…først med arbejdet fra jorden og så i sadlen, som de moduler du har bygget op.
  Jeg falder lidt bagover hver gang jeg har fået undervisning hvor meget jeg lærer hver gang, men jo på den sjove og fede måde…det hele bliver på en eller anden måde så let og simpelt at forstå fordi du er så god til at pille tingene fra hinanden og koble dem sammen igen i et tempo som jeg jeg kan følge med i og min krop er villig til at ville arbejde med på. Og det er mig der er fokus på at korrigere og BUM så går hesten korrekt.
  Fokus, udfordrende og udviklende hver eneste gang og en hel masse AHA-oplevelser.
  Alle ryttere burde opleve at træne med dig 😃🙏🥰”

  Dressur rytter og avler af Lusitano

 • En Halv Parade

  “Jeg har lært mere på de 40 minutters undervisning af Karina end jeg har lært det sidste år.”

  Rytter på islandsk hest

 • En Halv Parade

  “Karinas andel i min og min hests udvikling er meget stor, da hun formår at flytte os fremad i det helt rigtige tempo. Hun har en evne til at finde udviklingspotentiale i de situationer, hvor det bare er rigtig svært at være rytter og hjælpe os hen over ”bakken”.”

  Rytter på islandsk hest

 • En Halv Parade

  “Man VED bare at hvis man gør som Karina siger, får man hver gang en aha-oplevelse!”

  Dressurrytter

 • En Halv Parade

  “Hej Karina. Her sidder jeg til bededags stævnet og det er gået super godt. Min hest har opført sig det bedste jeg har prøvet. Fuldstændig roligt, det er bare en fornøjelse. Er så taknemmelig for hvad du har lært os. Det er et VILDT fremskridt. Kan næsten ikke tro på det🙂”

  Tidligere Konkurrencerytter på pony og hest, i dag på islandsk hest

 • En Halv Parade

  “Jeg er stolt af at have dig som underviser!”

  Rytter på islandsk hest