Træn din Hest i Dressur fra Jorden. Fb cover Råhvid baggrund

På Træn din Hest i Dressur fra Jorden lærer du blandt andet:

 1. Hvad formålet med de forskellige dressurøvelser er, og hvordan du kan bruge øvelserne til at få din hest mere smidig, løsgjort, stærk og holdbar.
 2. Hvordan øvelserne kan udføres fra jorden med fine og effektive hjælpere som let kan integreres, når du rider hesten.
 3. Hvordan du effektivt træner din hest fra jorden i overgange, temposkift, vendinger, schenkelvigninger, versader og traversader, og hvordan du ligeså effektivt kan træne din hest i longe.
 4. Hvordan du kan bruge dressur arbejdet fra jorden som enestående træning af din hest.
 5. Hvor effektivt træningen af din hest er, og hvor stor positiv indflydelse arbejdet fra jorden har på din ridning af din hest.
 6. Hvorledes du ved arbejdet fra jorden kan få etableret eller forbedret dit samarbejde med hesten.
 7. Hvorledes du får styrket den gensidige tillid og respekt og opnår en helt unik samhørighed med din hest.

Dette online kursus forløb giver dig intensiv undervisning, inspiration og motivation. Du kan følge undervisningen, når det passer dig, og så ofte og så længe som du har lyst, og træne med din hest direkte efter instruktionerne. I BONUS er der til dette kursus: Bogen "Træn din hest fra jorden", forum gruppe kun for kursets deltagere, Online kurset "Opnå en Fantastisk Samhørighed med din Hest", samt et helt unikt Træningsprogram, som du får personlig vejledning af Karina på. 

Kurset består af 8 moduler, hvor du hver måned får et nyt modul og nye opgaver og øvelser at træne. Du har fortsat adgang til undervisningen også efter, at kursusforløbet er slut.

Der gives fuld tilfredshedsgaranti på dette produkt i 14 dage efter start. 

Se trailer og læs mere om kurset her Deltag på kurset
 • En Halv Parade

  “Jeg vil bare sige tak for et super fedt og lærerigt kursus.
  Vi er igang med genoptræning og er nået til det modul hvor han/vi skal lære forparts vendinger eller overtrædninger. Jeg synes faktisk det går godt og han er ved at fange det🥰 jeg glæder mig til den videre træning. Tak for et skønt kursus Karina jeg har virkelig lært meget og fået et endnu tættere forhold til min skønne hest😍❤️”

  Deltager på online kursus forløbet Træn din Hest i Dressur fra Jorden inkl. kurset Opnå en Fantastisk Samhørighed med din Hest

 • En Halv Parade

  “Det er simpelt hen så godt dette her kursus 👍🤓, -så har man noget at fokusere på og arbejde med hver uge, - både fra jorden og i sadlen. Og jeg må samtidig sige, at al teorien bag øvelserne, som du fremlægger hver gang, det har givet mig langt mere end jeg havde forventet. Det optimerer forståelsen for det arbejde man laver....det hjælper simpelt hen at have det med i baghovedet på langt mere systematisk måde end tidligere, så det er bare virkelig, virkelig fantastisk. Det er SÅ meningsfyldt, og det smitter af på hesten.”

  Deltager på online kursus forløbet Træn din Hest i Dressur fra Jorden inkl. kurset Opnå en Fantastisk Samhørighed med din Hest