Hvorfor rider du din hest?

Logo enhalvparade.dk beskåret

Jeg forguder mine heste som de fuldstændige vidunderlige skabninger de er. Deres evne til at være i nuet, deres opmærksomme væsen, deres rene kærlighed og deres lyst til at være sammen med mig fylder mig hver eneste dag med dyb taknemmelighed og lykke. Jeg rider mine heste, fordi jeg elsker følelsen af at være et med hesten. At være sammen. Lege sammen. Danse sammen. Følelsen af at træne sammen. Det giver mening for mig at ride mine heste, når jeg oplever den fuldstændig enestående samhørighed. Og for mig er det lige nøjagtig det, dressuren kan. Når dressuren er i sin reneste form. Når træningen sammen med hesten har til formål at løsgøre, smidiggøre og styrketræne hesten. Den enkelte hest, der hvor den er. For dens velvære og holdbarheds skyld. Når min egen forståelse for, og evne til, selv at være løsgjort og i balance er fuldstændig afgørende for, at træningen bliver efter hensigten. Når jeg bliver vores fælles bevidsthed. Det afgørende for mig er ikke, om jeg rider dressurøvelserne på dressurbanen, i naturen, i hverdagen eller til et stævne. Det afgørende for mig er at opleve at ride min hest i dressur. At opleve at ride min hest. At opleve at ride. At opleve. Hvis jeg rider et stævne eller får optaget video af mine daglige ridt, er det for at blive en bedre rytter for mine heste. For at højne min bevidsthed. For at udvikle mig og min hest med det helt simple formål at opleve at være mig og min hest. Derfor rider jeg dressur på mine heste. 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!